Over ons

Interimrecruiters

Een Boutique waar mensen zich thuis voelen, met passie voor kwaliteit en verbinding. Een Boutique die wordt geleid door zeer ervaren professionals op het gebied van bemiddeling van Interim Professionals en onderdeel is van een robuuste organisatie waar kennis, processen en stabiliteit zijn gegarandeerd.

Interimrecruiters

Is er voor jou

Bij Interimrecruiters draait het om niets anders dan klant en kandidaat. We zorgen voor kwaliteit, snelheid en transparantie – een doorvertaling van de kernwaarden van Home of Recruitment. Hierdoor weten we op een snelle manier de beste freelancers aan de juiste organisaties te matchen.

Contact

Een verhaal schrijven

Waar we samen beter van worden

Home of Recruitment is in 2022 opgericht als gevolg van een strategische rebranding. Het reeds sinds 2007 bestaande merk Salesrecruiters, marktleider in werving en selectie van salesprofielen, werd geïntegreerd in deze groep, waar later ook het merk Marketingrecruiters (opgericht in 2022) en Interimrecruiters (opgericht in 2024) aan werden toegevoegd. Binnen Home of Recruitment is ruimte om op dezelfde wijze uit te breiden naar andere segmenten. Bij de verschillende merken van Home of Recruitment werken bijna 50 medewerkers vanuit twee locaties: Zoetermeer & Schiphol-Rijk.

Select Group heeft sinds eind 2023 een meerderheidsbelang in Home of Recruitment. Met deze overname versterkt Select Group zijn positie op de Nederlandse markt binnen de pijler ‘Werving & Selectie’.

Select Group
Select Group Logo

Meet the

team

Enrique

Enrique Cortes

Functie: Managing Director
Phone: 0614459238
Raghda kijkt vrolijk in de camera met een laptop en een notitieblok voor zihc op tafel

Raghda el Hri

Functie: Business Unit Manager
Micky de Ruiter

Micky de Ruiter

Functie: Accountmanager
Phone: 0623072446
DSC02955 scaled 1

Julia van Baren

Functie: Senior Recruitment Consultant
Phone: 0642030906
Roy van Beelen

Roy van Beelen

Functie: Marketing Manager